// Twinkle twinkle //

panik... kan inte hantera det

Kategori: Allmänt

Igår kväll efter en väldigt mysig sällskapsspelkväll med familjen Lorenz/Lindgren, skulle jag röra mig hem till Jossan för att sova. Fick i mig två styck 50cl cider på 7%, inte mycket alls, men jag svepte lite mer än en hel.
Smått lullig gick jag mot henne, och självklart så hade min mobil fuckat med mottagningen så jag hade inte fått smset om att hon åkte hem från förfesten hon var på, så hon låg ju och sov.
Jag stannade till på trottaren för att tända en cigg, och när jag kollar ned så slingrar sig en ca 30 - 40cm lång jävla orm över mina fötter. Den såg silvrig ut i kvicksilver gatulampornas sken och jag frös till. När ormen lämnat trottoaren och slingrat sig ut på vägen bar min ben iväg i rask takt... jag hyperventilerade i mig en cigg på mindre än en minut. Svetten rann, tårarna brände bakom ögonen. 
Jag skrattade för mig själv, så jävla förstörd, nervositeten steg mig över öronen.
 
Jag fick tag på Jossans syrra som ännu var vaken, så hon öppnade porten åt mig. Kommer in, smyger mig in på Jossans rum och bryter ihop så fort jag satt mig på sängen.
Tårarna gick inte att hålla tillbaka, jag hade panik och jag var rädd.
Inte nog med att jag vet att hon inte gillar att se folk hon bryr sig om gråta så vaknade hon, hur diskret jag än var.
Efter att hon tröstat mig och hållt om mig en längre stund kunde jag andas ordentligt, jag orkade hålla tillbaka tårarna.
 
Jag hatar ormar av alla slag, men bara fysiskt sätt. Inte på bilder, i filmer eller i text... bara i verkliga livet.
 
Tårarna bränner ännu bakom mina ögon, men det är skönt att jag kan fejka ett leende för att hålla dem tillbaka, jag orkar inte gå och snyfta i allmänhet inför massa okända människor. 

Tog mig till Ica Maxi och köpte tre kilo godis för 113kr, ett kilo var till mig, Josse och hennes mamma.
När jag mötte kassörskans ögon kände jag hur tårarna liksom bara ville sippra igenom, och sådär har det varit hela morgonen. Varje gång jag möter någons ögon, det är fan tortyr.

Har dock kollar upp vad det var för slags orm, eftersom den var silvrig och hade inget huvud; liksom den främre delen såg ut som svansen, fast lite trubbigare. Det är tydligen en kopparödla, ogiftig och harmlös.
Men det spelar ingen roll... bara konceptet är en stor panik faktor för mig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: